صفحه اصلي |  جستجو |  دريافت فايل |  آرشيو اخبار |  تماس با ما

پایگاه متمرکز موسیقی رپ بندرعباس: تالار گفتمان

baxbnd.com :: نمايش موضوعات - دختری كه وقتی می‌خندد غش میکند

`

دختری كه وقتی می‌خندد غش میکند

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

baxbnd.com صفحه اول انجمن -> انجمن علاقمندان موسیقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

baxerm
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
5 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 17
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 3 بار در 3 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 21 آبان ماه ، 1388 20:36:45    موضوع مطلب: دختری كه وقتی می‌خندد غش میکند پاسخ همراه با اعلان

كی آندروود، دچار سستی اعضای بدن (رخوت اعضای بدن) است به این معنی كه هروقت دچار احساسات و هیجانات شدید می‌شود، عضله‌هایش ضعیف می‌شوند.
او هربار كه خوشحال می‌شود، عصبانی می‌شود، می‌ترسد، تعجب می‌كند و یا حتی خجالت می‌كشد، هر لحظه امكان غش كردنش وجود دارد.

هنگامیكه این اتفاق برای من می‌افتد، مردم من را فرد خیلی عجیبی می‌پندارند و همیشه عكس العمل‌های غریبه‌ها یكسان نیست و كنار آمدن با رفتار آنها کار آسانی نمی‌باشد...

كی آندروود، دچار سستی اعضای بدن (رخوت اعضای بدن) است به این معنی كه هروقت دچار احساسات و هیجانات شدید می‌شود، عضله‌هایش ضعیف می‌شوند.
او هربار كه خوشحال می‌شود، عصبانی می‌شود، می‌ترسد، تعجب می‌كند و یا حتی خجالت می‌كشد، هر لحظه امكان غش كردنش وجود دارد.

این دختر 20ساله و انگلیسی، از 5سال پیش دچار این مشكل شده است و حتی تعداد غش كردن‌های او به 40 بار در یك روز هم میرسد.

او گفت: هنگامیكه این اتفاق برای من می‌افتد، مردم من را فرد خیلی عجیبی می‌پندارند و همیشه عكس العمل‌های غریبه‌ها یكسان نیست و كنار آمدن با رفتار آنها کار آسانی نمی‌باشد.

كی آندروود همچنین با یك حالت خواب آلودگی مبارزه می‌كند مشکلی كه بدون هیچ هشداری، سطح هوشیاری او را كاهش می‌دهد و موجب می‌شود او به خواب برود.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

baxbnd.com صفحه اول انجمن -> انجمن علاقمندان موسیقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت